НОВИНИ

Держгеокадастр відкрив інформацію про переміщення родючих ґрунтів

18.12.2019 10:43
e2b191b749e2a6fcadc658283d40fef4-e1568114192262-744x440

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру почала оприлюднювати всі рішення щодо надання дозволів на зняття та перенесення ґрунтового покриву (родючого шару ґрунту). Про це інформує Урядовий портал.

Інформація оновлюватиметься завдяки синхронізації з даними системи електронного документообігу на сайті Держгеокадастру за посиланням.

«Це дозволить здійснювати ефективний громадський контроль, а також гарантує доступність та публічність рішень, які ухвалює Держгеокадастр», — розповідає Олексій Гончарук, прем’єр-міністр України.

У відомстві зазначають, що у відкритому доступі буде інформація про територіальний орган Держгеокадастру, до якого надійшло клопотання про надання дозволу на зняття та перенесення родючого шару ґрунту, його дату та реєстраційний номер, дату реєстрації дозволу та інформацію про те, кому його надано, кадастровий номер земельної ділянки.

До цього ж, у відкритому доступі надається дата реєстрації відмови/анулювання дозволу на зняття та перенесення родючого шару ґрунту, їх реєстраційний номер та строк дії.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: