НОВИНИ

Держгеокадастр почав публікувати план перевірок земельних ділянок

14.11.2019 08:54
zemlya-1-737x492

Державна служба з питань геодезії, картографії та кадастру починає оприлюднювати інформацію про заплановані заходи державного контролю за використанням та охороною земель і їх результати. Відповідна інформація опублікована на сайті Держгеокадастру.

Зокрема, у відкритому доступі надається інформація про виданий Головним управлінням Держгеокадастру наказі про здійснення державного контролю за використанням та охороною земель, реєстраційний номер і дата його реєстрації, кадастровий номер земель земельної ділянки, щодо якої планується здійснити захід, статус заходу, дату складання і реєстраційний номер акта перевірки, категорію земель.

Оновлення інформації відбувається автоматично, оскільки функціонал синхронізується з даними системи електронного документообігу відомства.

Введення такого функціоналу дає можливість забезпечити здійснення громадського контролю та дає можливість органам місцевого самоврядування та виконавчої влади використовувати таку інформацію в процесі регулювання земельних відносин”, – наголошується у повідомленні.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: