НОВИНИ

Держгеокадастр планує спростити державне регулювання

15.01.2020 11:32
1-816x459

Держгеокадастром пропонується скасувати необхідність подання форми наведеної у додатку до “Вимог до технічного і технологічного забезпечення виконавців (розробників) робіт із землеустрою” про обсяги виконаних робіт із землеустрою до 15 січня наступного за звітним року за формою.

“Відповідно до розділу ІІІ пункту 3.3 Вимог до технічного і технологічного забезпечення виконавців (розробників) робіт із землеустрою, затверджених наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 11.04.2013 № 255, виконавці (розробники) робіт із землеустрою інформують Держгеокадастр про обсяги виконаних робіт із землеустрою до 15 січня наступного за звітним року за формою, наведеною у додатку до цих Вимог.

З метою спрощення державного регулювання та зменшення впливу на діяльність суб’єктів господарювання у сфері землеустрою, Держгеокадастром розроблено проект змін до зазначеного наказу, яким пропонується скасувати необхідність подання такої інформації.

Водночас хочемо зазначити, що несвоєчасне подання звітності не є підставою для позбавлення виконавця кваліфікаційного сертифіката (його анулювання).”


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: