НОВИНИ

Державі повернули одне із найбільших зерносховищ західного регіону

17.10.2020 17:39
unnamed (1)

Цілісний майновий комплекс Богданівецького комбінату хлібопродуктів загальною площею понад 50 тис. квадратних метрів повернули у власність держави. Про це повідомляє agroreview.com, пише  agronews.ua.

У 2012 році на підставі рішення Копистинської сільської ради Хмельницької області за одним із публічних акціонерних товариств оформлено право приватної власності на цілісний майновий комплекс  Богданівецького комбінату хлібопродуктів загальною площею понад 50 тис. квадратних метрів.

Незважаючи на те, що вказана нерухомість входила до переліку майна, що не підлягає приватизації, за відсутністю рішення власника про зміну правового статусу цілісний майновий комплекс вартістю 166 млн гривень вибув із державної власності.

З метою захисту інтересів держави, прокуратура Хмельницької області звернулась до суду з позовом про визнання незаконним та скасування рішення сільської ради, визнання недійсним свідоцтва про право власності, а також визнання права власності на цілісний майновий комплекс за державою в особі Кабінету Міністрів України.

Рішеннями судів усіх інстанцій позицію прокуратури підтримано. Відтак, одне із найбільших зерносховищ західного регіону повернуто у державну власність, повідомили у обласній прокуратурі.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: