АГРОРЕГІОНИ

Деокуповані селища Херсонщини почали отримувати допомогу 

18.10.2022 12:42
photo_2022-10-18_11-00-11

Херсонщина почала отримувати продуктові набори у межах проєкту “Згуртовані громади”, що реалізовується Всеукраїнською асоціацією громад за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО. Про це повідомляє пресслужба ВАГ, пише  agronews.ua.

Це перша доставка продовольчих товарів до жителів деокупованої громади Херсонської області, яка покликана вирішити проблему нестачі продовольства і відновити життєдіяльність на території громади, постраждалої від війни. 

Вантаж вдалося доправити завдяки координації Херсонської обласної військової адміністрації.  

Продуктові набори надали: Благодійна організація «Благодійне товариство «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» м. Кривий Ріг».  Логістику забезпечила Всеукраїнська асоціація громад.

Жителі деокупованих територій, отримали  600 продуктових наборів вагою по 11,6 кг.

Всеукраїнська асоціація громад та Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО і надалі співпрацюватиме з  Херсонською обласною військадміністрацією у всебічній допомозі мешканцям деокупованих територій півдня, адже мешканці цих територій, які чи не з перших днів широкомасштабного вторгнення перебували в окупації – потребують підтримки у всіх життєво важливих галузях.

Також найголовніші економічні новини читайте за посиланням.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: