НОВИНИ

Ціни на черешню досягли 1500 грн за кг

07.12.2021 10:36
1638778118-5100

Українці обурені вартістю черешні, адже за ці гроші можна кілька днів годувати цілу сім’ю. Про це повідомляє “Подслушано Одеса”, пише agronews.ua.

В одному з супермаркетів України покупці помітили черешню і були вельми здивовані. Сезон врожаю цієї ягоди вже давно пройшов, але охочі поласувати свіжою черешнею все одно можуть її купити. Однак ціна “кусається” – за кілограм доведеться заплатити 1 тисячу 499 гривень.

Імпортна черешня з’явилася на прилавках в супермаркеті “Сільпо”, як повідомили автори фото, на якому показана ціна на ягоду. Українці були шоковані вартістю, хоча деякі відзначили, що зараз не сезон для черешні, тому сильно дивуватися не варто.

“Кому черешеньки з Сільпо?”,- пожартували користувачі.

У коментарях українці зізнаються, що навряд чи будуть купувати таку черешню, бо її ціна занадто висока. На думку коментаторів, вартість одного кілограма ягоди еквівалента вартості раціону для однієї сім’ї на кілька днів.

Читайте також: в Україні розробляють новий бренд для ефективного виходу малих та середніх підприємств на міжнародний ринок



Перегляди: 7
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: