НОВИНИ

Corteva оголошує про призначення Чака Магро новим головним виконавчим директором

07.11.2021 14:34
corteva

Рада директорів Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) анонсувала призначення Чака Магро новим головним виконавчим директором компанії з 1 листопада 2021 року, пише agronews.ua.

Він також увійде до Ради директорів Corteva. Магро нещодавно виконував обов’язки головного виконавчого директора компанії Nutrien, і в Corteva він привнесе свій великий досвід управління світовими сільськогосподарськими компаніями для підтримки процесу підвищення ефективності діяльності для всіх зацікавлених сторін. Він замінить Джеймса К. Коллінза, який працюватиме з Магро, щоб забезпечити плавну передачу управління компанією, і який залишить компанію Corteva наприкінці року.

Грег Пейдж, незалежний голова правління Corteva, прокоментував: «Чак має велику, підтверджену експертизу сприяння зростанню прибутковості за допомогою впровадження інновацій та виконавчої дисципліни у сільськогосподарській галузі. Протягом майже десятиліття сильного керівництва компанією Nutrien і попередньою компанією Agrium Чак очолював створення та інтеграцію найбільшої у світі компанії з виробництва сільськогосподарських культур, послуг і рішень, а також впровадив корпоративну культуру з чіткою відданістю високим стандартам професійної діяльності та просуванню стійких сільськогосподарських практик. Ми в правлінні впевнені, що він є правильним лідером, який продовжить розвивати нашу динаміку зростання і створить значну короткострокову та довгострокову вартість акціонерного капіталу».

«Corteva зарекомендувала себе як провідна глобальна компанія в галузі сільськогосподарських технологій, і я радий, що можу використати ту позитивну динаміку, яку Джим Коллінз і ця чудова команда зуміли створити, — розповів Магро. — Завдяки унікальним традиціям інновацій, виключно міцним відносинам з клієнтами та стійкості, які лежать в основі бізнесу, ми маємо неймовірну можливість прискорити зростання та створення цінності Corteva. Corteva ідеально оснащена для прискорення трансформації сільського господарства, допомагаючи фермерам стати більш продуктивними та стійкими, і дозволяючи нам забезпечити харчуванням населення, що зростає, одночасно з цим відкриваючи нові способи захистити планету. Я з нетерпінням чекаю початку своєї роботи».

Грег Пейдж додав: «Від імені Corteva і Ради директорів я хотів би подякувати Джиму Коллінзу за його незабутній внесок у створення Corteva і за наші перші два роки роботи як незалежної компанії. У результаті зусиль і чіткого бачення Джима у Corteva є культура, здібності і стратегія, що дозволяють капіталізувати унікальну можливість зростання в майбутньому. Ми особливо вдячні йому, що він продовжить працювати з Чаком, щоб забезпечити плавний перехід управління компанією».


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: