НОВИНИ

Corteva Agriscience розпочала будівництво Центру технологій обробки насіння

19.01.2021 11:03
unnamed (1)

Corteva Agriscience розпочала будівництво нового Центру технологій обробки насіння на південному заході Франції з метою допомогти європейським фермерам якнайкраще підготувати насіння для вдалого посіву та отримати гарний врожай. Про це повідомляє прес-реліз Corteva, пише  agronews.ua.

Центр в Осcоні — перший у Європі та третій у світі. Очікується, що він запрацює в першій половині 2022 року та буде зосереджений на розвитку послуг. В нього зроблено значні наукові інвестиції, які стануть частиною нових рішень для обробки насіння, що допоможе фермерам вирішити проблеми мінливого аграрного сектору. 

Corteva Agriscience також пропонує рішення з технологій обробки насіння, зокрема інсектицидні препарати Lumiposa™ та Lumivia™, фунгіцидні препарати для обробки насіння Lumisena™ та Lumiflex™, а також Lumidapt — водорозчинний компонент для нанесення на насіння, який дає додаткове живлення культурі на початкових етапах розвитку. 

Протягом останніх місяців відбулося кілька ключових подій щодо реєстрації продуктів насіннєвої обробки у Європі, а саме: 

✅ Lumiposa™ для озимого ріпаку у Німеччині, Угорщині, Ірландії, Литві, Молдові, Польщі, Румунії, Росії, Сербії та Україні; 

✅ Lumiposa™ для кукурудзи в Росії, Сербії, Україні;

✅ Lumisena™ для соняшнику в Росії, Сербії та Україні;

✅ Lumiflex™ для кукурудзи в Австрії, Бельгії, Болгарії, Хорватії, Чехії, Франції, Німеччині, Греції, Італії, Польщі, Португалії, Румунії, Сербії, Словаччині та Україні.


Центр технологій обробки насіння працює одночасно як лабораторія, випробувальний центр та завод з обробки насіння з ретельними процесами виявлення, формулювання та реальних випробувань технологій. Все це дозволяє проводити обробку насіння для захисту та ефективного вирішення завдань у полі, забезпечуючи цінність для виробників. 

В результаті більше фермерів зможуть отримати вигоду від інновацій в обробці насіння, що забезпечують точність внесення доз, покращену результативність на полі та підвищену продуктивність для фермерів, а також підвищення стійкості відповідно до Цілей Сталого розвитку 2030 Corteva Agriscience. 

«Оскільки технології обробки насіння передбачають обробку заздалегідь, а не застосування на полі, вони можуть допомогти зменшити екологічний вплив сільського господарства, — сказав Андре Негрейрос, керівник з технологій обробки насіння Corteva Agriscience у Європі. — Corteva Agriscience віддана інноваціям. Ось чому ми інвестуємо в цей проект майже 5 млн євро як частину зусиль для посилення нашого насіннєвого бізнесу. Ми — компанія, орієнтована на тих, хто виробляє та споживає, і цей Центр допоможе фермерам підвищити продуктивність, одночасно задовольняючи споживчий попит на більш стале сільське господарство».


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: