НОВИНИ

Corteva Agriscience разом із Credit Agricole розпочинає кредитування фермерів під 1%

09.02.2021 09:49
DowDuPont_Corteva_Corporate_Logo

Міжнародна науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience разом із Credit Agricole Bank реалізує програму вексельного фінансування фермерів для купівлі засобів захисту рослин. Про це повідомляє прес-служба компанії, пише agronews.ua.

У рамках партнерської програми сільгоспвиробники мають можливість розрахуватися за понад 35 продуктів для захисту сільськогосподарських культур авальованим банком векселем, вартість якого становить 1% від суми векселя.

✅ Окрім вигідної вартості фінансування, партнерська програма також передбачає адаптований до аграрного циклу строк фінансування (9 місяців) та відсутність комісії за встановлення ліміту фінансування. Заставою може бути рухоме та нерухоме майно. Зміна курсу валюти та інфляція не впливатимуть на ціну продукції, адже вона фіксується в гривні.

 «Вексельні програми є одним з ефективних та зручних рішень, які пропонує Corteva для підтримки сільгоспвиробників України», – заявила Олена Дуніна, фінансовий керівник Corteva Agriscience в Україні, Білорусі, країнах Кавказу та Центральної Азії.

Протягом минулого року компанія працювала над впровадженням фінансових аграрних розписок,  вексельним фінансуванням під 1% при купівлі продукції Corteva та програмою фінансового страхування соняшника.

Програма вексельного кредитування розрахована на юридичних осіб, які займаються рослинництвом, зі строком роботи бізнесу від 2 років та можуть довести свій стійкий фінансовий стан та платоспроможність. Засоби захисту рослин від Corteva Agriscience можна придбати в офіційних дистриб’юторів, перелік яких наведено за посиланням.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: