НОВИНИ

Corteva Agriscience отримала дві нагороди Crop Science Awards

09.12.2021 14:29
ra-gold-star-trophy-261883238-featured

Corteva Agriscience отримала дві нагороди Crop Science Awards на форумі Crop Science, який відбувся в Лондоні. Про це повідомляє пресслужба компанії, пише  agronews.ua.

Компанія відзначена за найкращий новий продукт із захисту рослин та найкращу інформаційну програму. Престижні нагороди відзначають найкращі в своєму класі наукові, технологічні та лідерські ініціативи в галузі захисту рослин і цифрового сільського господарства по всьому світу.

«Для нас велика честь бути відзначеними такими шанованими нагородами не в одній, а в двох категоріях, — сказав Сем Ітінгтон, старший віце-президент і директор з технологій Corteva Agriscience. — Ці нагороди відображають наш різносторонній позитивний вплив на навколишнє середовище та вирішення проблем фермерів, керуючись науковою досконалістю та інноваціями, а також безпосередньо співпрацюючи з виробниками. Вітаємо всю команду Corteva Agriscience з цими величезними досягненнями».

Corteva отримала найвищі нагороди в таких категоріях:

Найкращий новий засіб захисту рослин або механізм дії: фунгіцид Inatreq™

Діюча речовина Inatreq забезпечує чудову ефективність проти основних захворювань зернових та бананів, таких як септоріоз на листках та чорна сигатока, допомагаючи зробити бізнес фермерів прибутковішим і роблячи сільське господарство більш стійким.

Inatreq є першим представником нового класу фунгіцидів (піколінамідів), що вперше за 15 років відкриває можливість працювати з новим цільовим місцем дії на пшениці та бананах. Цей інноваційний фунгіцид природного походження допомагає підвищити врожайність і є важливим інструментом для управління ризиком формування стійкості до фунгіцидів. Він має чудову гнучкість застосування, забезпечує рівномірне покриття на культурах, забезпечує лікувальний контроль та стійкий захист.

Найкраща громадська програма: Академія жіночого лідерства в сільському господарстві

Академія жіночого лідерства в сільському господарстві Ag Women Leadership Academy (AWLA) була створена Corteva у співпраці з Бразильською асоціацією агробізнесу (ABAG) та бізнес-школою Fundação Dom Cabral. Заснована в Бразилії в 2019 році, вплив AWLA продовжує зростати по всій Латинській Америці, і на сьогоднішній день в діючих та нових програмах взяли участь понад 75000 жінок.

Восьмимісячна програма підтримує та заохочує розвиток жінок у агробізнесі, підготовку майбутніх лідерок через освіту, співпрацю та прихильність сільськогосподарським технологіям, включаючи генетику сільськогосподарських культур та захист рослин.

Читайте також: В Україні розробляють новий бренд для ефективного виходу малих та середніх підприємств на міжнародний ринок.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: