НОВИНИ

Всеукраїнський семінар з питань ефективності вирощування кукурудзи

03.09.2016 14:32

У заході взяли участь керівники та агрономи сільськогосподарських товариств з різних куточків України, представники молочних компаній, а також посадовці аграрного профілю.

Голова ради директорів Групи компаній «Маїс» Сергій Терещук розповів, що компанія більше 20 років займається насінництвом кукурудзи та проводить власну селекцію для того, щоб зробити свої гібриди придатними до вирощування в різних кліматичних зонах нашої держави.

Учасники оглянули демонстраційні ділянки на яких було показано силосний гібрид кукурудзи «Аншлаг», провели огляд ґрунтообробної та силосозбиральної техніки та інше.

Як зауважив заступник генерального директора з продажу компанії Сергій Пасєка, урожайність сільськогосподарських культур залежить не тільки від рівня агротехніки на полі, а й від правильно підібраних гібридів, їх ознак і властивостей, тому дуже велику увагу тут приділяють створенню гібридів, стійких до стресових умов вирощування, посухи, холоду, з підвищеною стійкістю до найпоширеніших хвороб і шкідників. Для зони Черкащини добре зарекомендували себе гібриди Адевей, ЛГ 30273 і ЛГ 30315. У них чудовий стартовий ріст і ранній посів. А це забезпечує цвітіння ще до настання високих температур.

За матеріалами: Діловий Регіон


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: