НОВИНИ

У Харкові зберуться провідні аграрії України

25.08.2016 18:59

Програма форуму буде складатися з наступних напрямків:
• 20 жовтня (четвер) – День агробізнесу;
• 21 жовтня (п’ятниця) – День фермера;
• 22 жовтня (субота) – День поля.

У рамках трьох днів на майданчику харківського аеропорту пройдуть понад 20 профільних конференцій, тематика яких охопить весь спектр аграрної галузі: від інвестиційної проблематики до використання найсучасніших технологій

У травні поточного року аналогічний агрофорум пройшов у Львові. Традиційно «Агропорт» є візитною карткою Міжнародного року зернобобових, оголошеного Всесвітньою продовольчою організацією (FAO).

Форум пройде за підтримки та сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства інфраструктури України та Міністерства охорони здоров’я України, а також Харківської обласної державної адміністрації. Міжнародний статус форуму в цьому році підтримується посольствами, консульствами та зарубіжними підприємствами 20 країн-учасників.

Для довідки:
I Міжнародний форум з розвитку фермерства «AGROPORT» пройшов 16-18 жовтня 2014 року у Харкові і складався з 7 великих галузевих заходів. У форумі взяли участь понад 90 компаній з 6 країн світу, виступили понад 60 доповідачів.

У наступному році він зібрав вже понад 250 компаній з 12 країн. З 2016 року «Агропорт» складається з двох частин – в травні пройшов перший етап у Львові, в жовтні поточного року він відбудеться в Харкові. Форум є одним з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі, а також єдиним в Україні галузевим заходом, який включено у всесвітній календар FAO.

За матеріалами: MyKharkivInfo

 


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: