НОВИНИ

Трофімцева замінить Рутицьку на посаді заступника міністра АПК

07.09.2016 16:12

З’явилась інформація, що завтра має завершитися перевірка і на засіданні КМУ офіційно призначать Ольгу Трофімцеву. Вона опікуватиметься питаннями євроінтеграції і замінить на цій посаді Владиславу Рутицьку.

Як уточнив представник Мінагрополітики, наближений до керівництва відомства, питання по Трофімцевій було вирішене вже давно, залагоджувалися лише формальності.

Читайте також: Ольга Трофімцева: “Аграрна галузь ще дасть жару!”

«Її кандидатуру обрали, бо вона начебто рівновіддалена від усіх. Але до неї були питання, адже раніше вона співпрацювала з однією з галузевих асоціацій — УКАБ», — зазначив представник відомства.

Сама ж Трофімцева коментарів не надала. «Поки що я нічого не коментую. Давайте дочекаємося завтра», — сказала вона.

Нещодавно в інтерв’ю  AgroNews.ua, Ольга Трофімцева зазначила, що аграрна галузь ще дасть жару – для цього держава повинна створити прозорі умови та чесні правила гри. “Сприятливий бізнес-клімат створить умови для розвитку експорту. Бізнес почне вкладати гроші та бути впевненим у завтрашньому дні. Якщо б експортні стратегії та плани розвитку будь-якої галузі залишалися би незмінними хоча б п’ять років і реально працювали, це дало би відчутні результати. Але вони постійно змінюються. У країні весь час відбувається «шокова терапія для бізнесу»” – зазначила Ольга Трофімцева.

 


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: