НОВИНИ

«Самбірський хлібокомбінат» інвестував у оновлення 165 тисяч грн

09.09.2016 11:00

Нове обладнання придбали в Туреччині.  Воно здійснює безстресовий поділ тіста, що забезпечує високі споживчі властивості продукту, та гарантує великі виходи тіста у поєднанні з відмінною точністю роботи. Тістоподільник встановлений на лінії з виробництва пшеничних сортів. Його потужність складає 1000 одиниць за годину.

Довідка:
Виробничий підрозділ «Самбірський хлібокомбінат» входить до складу ПАТ «Концерн Хлібпром», одного з найбільших національних виробників хліба. Засновано підприємство у 1967 році. Працює на заводі проектною потужністю 20 тонн продукції на добу 180 працівників. Сьогодні хлібокомбінат випускає 125 різновидів продукції – хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів.

ПАТ «Концерн Хлібпром»  входить до групи найбільших виробників хліба в Україні і об’єднує у своєму складі 6 хлібозаводів та 2 комбінати хлібопродуктів у Львівській та Вінницькій областях. Основним напрямом діяльності підприємства є виробництво хліба, кондитерської продукції та хлібобулочних напівфабрикатів. Компанії належать торгові марки – «Хлібна хата», «Вінницяхліб»,  «Любляна», «Хліб по-львівськи»,  Bandinelli.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: