НОВИНИ

Податкова перевірка чи рейдерське захоплення Теофіпольського цукрового заводу?

09.09.2016 09:14

Як стало відомо, в офісі компанії “Україна 2001” працюють харківські податківці. Вони перевіряють документи на поставки продукції контрагентам з Харківської області. Причиною тому, ніби як, викриття діяльності конвертаційного центру з відмивання грошей, у рамках якого й здійснюється перевірка Теофіпольського цукрового заводу.
На підприємстві нарікають на протиправні дії податківців, які ввірвалися в адміністративну будівлю, розтрощили вікна і двері. Запевняють, що всі звинувачення податківців безпідставні та говорять про рейдерське захоплення підприємства.

Через дії податківців у місті зачинили школи та садочки. Місцеві жителі  зібралися з протестом, перекривали дороги. На підприємствах компанії працює близько 3 тисяч осіб, і всі вони бояться втратити роботу. Для запобігання сутичок на місці працюють представники Національної поліції України.

«Ну звичайно, якщо цілий автобус з мордатими дядьками в масках і зі зброєю нападають на підприємство, стає страшно в маленькому містечку. Якийсь внутрішній державний терор, свавілля податківців, яке граничить з бандитизмом», – так прокоментувала ситуацію на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук Ірина Паламар, голова Асоціації тваринників України. 


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: