НОВИНИ

Піймали на хабарі керівника Інституту сільського господарства НААН України

31.08.2016 13:47

Хабарник вимагав від директора одного з підпорядкованих Інституту дослідних господарств три мільйони гривень за непроведення перевірки установи та продовження перебування на посаді.

Правоохоронці затримали посадовця під час одержання частини хабаря у сумі 500 тисяч гривень.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За матеріалами: Прес-центр Служби безпеки України

Фото: Прес-центр Служби безпеки України

Нагадаємо, що за підтримки ІА Agronews.ua, ГО AgroReforms та координаційного центру Реанімаційного Пакету Реформ в Україні створено громадську платформу Комітет протидії корупції в АПК”Наразі “Комітет протидії корупції в АПК” залучає експертів з аграрного права, з питань протидії корупції, захисту прав власності до аналізу корупційних дій в аграрній справі. За ініціативою громадської платформи “Комітет протидії корупції в АПК” започатковано інформаційний проект “Слідами корупційних дій”.За словами засновників громадської платформи Руслана Швеця та Катерини Звєрєвої, до співпраці залучаються юристи, журналісти, депутати, підприємці, фермери, а також запрошуються всі активні люди.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: