НОВИНИ

Перший пішов: партія українських баклажанів вже в ЄС

01.09.2016 14:12

Фахівці Експортного моста “Львів-Варшава”, який був організований на базі ОРСП «Шувар» ще на початку липня, вже скористалися цією можливістю і минулого тижня відвантажили першу партію українських баклажанів в Польщу.

«Ціни на баклажани в цьому році дійсно дуже привабливі для експорту, але ринок ЄС дуже вимогливий щодо якості, тому ми були змушені докласти величезних зусиль для формування експортної партії цієї продукції, – розповідає Ігор Плотиця, директор ОРСП« Шувар ».

“Звичайно, поодинці виробникам дуже важко виходити на цей досить складний ринок. Але розвиток вітчизняного плодоовочевого бізнесу без експорту майже неможливий. Тому для нас робота в цьому напрямку є принциповою. Сьогодні ми готові брати на себе відповідальність за найскладніші моменти, пов’язані з експортом. Йдеться про витрати на логістику, митне оформлення і пошук каналів збуту на ринку Польщі. Отже, будь-який український виробник, який здатний сьогодні запропонувати нам продукцію потрібної якості, може стати нашим партнером.» – зазначає Ігор Плотиця.

За матеріалами: Інфоіндустрія


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: