НОВИНИ

Набули чинності нові Параметри безпечності м’яса птиці

08.09.2016 09:46


У документі визначені допустимі рівні токсичних елементів у м’ясі птиці, в тому числі напівфабрикатах, субпродуктах, ковбасних та інших виробах із використанням м’яса птиці, консервах із м’яса птиці тощо.

Також затверджено мікробіологічні показники та максимально допустимий рівень фармакологічно активних речовин у частинах тушок птиці.

Таким чином, на території України більше не застосовуються відповідні пункти Медико-біологічних вимог і санітарних норм якості продовольчої сировини та харчових продуктів (наказ від 1 серпня 1989 року № 5061-89).

За матеріалами: ЮрЛіга


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: