НОВИНИ

Миколаївська поліція втрутилася в конфлікт двох агрофірм

02.09.2016 10:18

Дізнавшись про можливість виникнення конфліктних ситуацій в частині господарських спорів, головний поліцейський Миколаївської області полковник поліції Юрій Мороз запросив керівників двох підприємств. Про можливі наслідки і запланований захід повідомлено в державну адміністрацію і прокуратуру Первомайського району Миколаївської області.

З метою недопущення розвитку конфлікту і попередження настання тяжких наслідків, керівництвом ГУНП в Миколаївській області було прийнято рішення про проведення зазначеної робочої зустрічі. Раніше вже неодноразово правоохоронці попереджали про існуючу адміністративну та кримінальну відповідальності за незаконне втручання в діяльність будь-якої структури і вчинення інших неправомірних дій, але бажаних результатів це не давало.

У поліцію Первомайського району надійшли звернення від «Партнер-Агро» про нібито наявність біля їхніх полів певної кількості хлопців спортивної статури, які можуть порушувати громадський порядок під час збору врожаю, і від «Агрофірми Корнацьких» про можливе викрадення зернових культур з їх земельних ділянок .
У зв’язку з відсутністю законного рішення щодо земельного спору між агрофірмами, під час збору врожаю на територіях спірних земельних ділянок будуть присутні правоохоронці.

Поліція в черговий раз звертається із закликом – вирішувати питання щодо відстоювання своїх інтересів виключно в правовій цивілізованій формі. Інакше правоохоронці вживатимуть заходів реагування відповідно до вимог чинного законодавства.

За матеріалами: inshe.tv


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: