НОВИНИ

МАЇС подовжила членство в АСТА

18.08.2016 09:00

Компанія МАЇС продовжує розвивати свою міжнародну діяльність. Нещодавно було подовжено членство компанії у Американській асоціації виробників насіння. Найближчі 5 років увага Компанії Маїс у межах Асоціації буде зосереджена на питаннях права на інтелектуальну власність та міжнародних програмах комунікацій.

“На інформаційній арені ASTA вестиме багаторівневу роботу для підвищення розуміння громадськістю процесів, через які проходять насіннєві компанії:  дослідження,  розробка, доробка та  доставка високоякісного насіння для фермерів”, – зазначає Эндрю Лавін, президент Асоціації. У рамках цієї роботи ASTA вже провела ребрендинг та запустила новий сайт, за допомогою якого поліпшує комунікацію з громадськістю.

Компанія МАЇС є членом ASTA з 1999 року. Очільник Компанії МАЇС Віктор Борисов вважає, що свого часу членство компанії у ASTA вплинуло на ширше розуміння компанією свого місця на насіннєвому ринку України та світу і стимулювало підняти стандарти якості продукції до загальносвітових.

За 17 років роботи з ASTA ми отримали багато ділових зав’язків, доступ до актуальної наукової та технічної інформації, розпочали процеси генотипування та паспортизації селекційного матеріалу, перейшли на розробку селекційних програм на базі генетичної інформації SNP-методу тощо”, – говорить він.

За словами Борисова, завдяки інтеграції до міжнародних структур, як наукового, так і бізнесового характеру,  українські компанії отримують шанс бути успішними не лише на ринку своєї країни, а виробляти продукт, який є цікавим для іноземних партнерів.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: