НОВИНИ

Летимо до Франції: із Парижу з контрактом!

23.08.2016 11:21

Пам’ятаєте цей старий анекдот: «Ой, щось знову в Париж хочеться. – А ти там був? – Ні, але теж хотілося». Ще декілька днів – і після спекотного літа настане осінь, час збору врожаїв, підбиття підсумків та, авжеж, час проведення агровиставок та форумів по всьому світу. Не будемо гаяти дарма час, тому пропонуємо вам завітати до Парижу.

У 2016 році у столиці Франції відбулися декілька масштабних сільськогосподарських виставок. Такі з них, як «Міжнародна виставка сільського господарства», «Виставка сирів та молочних продуктів» для багатьох українських виробників стали відмінною платформою для залучення європейських партнерів, бо якраз були присвячені розвитку сільського господарства та регулюванню ринків сільськогосподарської продукції, сировини і продовольства.

Кожен жовтень, починаючи з 1934 року, в паризькому окрузі Монмартр проходить масштабний фестиваль вина і святкування в честь зібраного врожаю. Свято супроводжується концертами, парадами та феєрверками. Цього року з 5-го по 9 жовтня українські винороби та ресторатори зможуть тут встановити цікаві контакти для подальшого співробітництва з виноробами Франції.

З 16-го жовтня стартує SIAL 2016 – Міжнародна виставка харчової промисловості  у Парижі. У 2015 році виставку відвідали 150 тис. людей з усього світу. Свою продукцію представили 6300 учасників з 105 країн світу, тож в цьому році радимо скористатися можливостями, які пропонують програми лояльності для своїх клієнтів авіакомпанії AirFrance KLM та полетіти на виставку у пошуках нових контрактів.

Якщо у щільному графіку ділових зустрічей у вас знайдеться час для відпочинку,  пропонуємо відвідати Виставковий центр Порт де Версаль в Парижі з 28 жовтня  по 1 листопада 2016 року. Саме тоді там відкриється салон Шоколаду. Гостям найбільшого в світі шоколадного салону пропонують не тільки поласувати солодким, але і професійно навчитися готувати десерти, познайомитися з «шоколадної модою»  і навіть закарбувати своє зображення в шоколаді.

До речі, радимо у програму своєї ділової поїздки у Францію включити Національний фестиваль «Свято гастрономії», який буде відбуватися з 23 по 25 вересня 2016 року по всій країні. Цікаво, що у 2010 році французька національна кухня була офіційно внесена ЮНЕСКО до списку Всесвітньої нематеріальної культурної спадщини людства. І після цієї знакової події у Франції, починаючи з 2011 року, щорічно проводиться Свято Гастрономії. У всіх куточках Франції протягом цих днів вам випаде неймовірна можливість отримати насолоду від кулінарних витворів і плодів натхнення найкращих шеф-кухарів. Можливо і «заманити» когось в Україну для того, щоб з українських продуктів народилися справжні французькі шедеври.

Коли бачиш, що цьогоріч пропонує агропідприємцям  Франція, руки мимоволі шукають кращі пропозиції авіаперевізників у напрямку Парижу. Для багатьох вибір авіакомпанії дуже важливий, тому акцентуємо на цьому особливу увагу.

Найкращі умови за сервісом, комфортом та якістю пропонують авіакомпанії AirFrance KLM. Авіакомпанія Air France спільно з авіакомпанією KLM Королівські Голландські Авіалінії (група була створена в 2004 році) виконують спільно щодня 2200 рейсів в 115 країн світу по 316 напрямках. Група пропонує своїм пасажирам дві програми лояльності: індивідуальну для часто літаючих пасажирів Flying Blue і корпоративну BlueBiz. Обидві програми працюють за принципом накопичення балів: здійснюються перельоти з Air France KLM, заробляються бали, які можуть обмінюватися на безкоштовні квитки.

Про якість харчування на французьких авіалініях навіть і говорити не варто – всьому світу відома любов французів до гарної їжі. І все ж таки, пропонуємо  вам упевнитися в цьому.

Завдяки широкому вибору пунктів призначення по всій земній кулі на рейси авіакомпаній Air France KLM  варто звернути увагу – особливо з огляду на сформовану і підтверджену суспільну думку про абсолютно адекватне  і лояльне ціноутворення, з огляду на вишуканий сервіс французьких авіаліній. Країну  обираєте Ви, а комфорт гарантує AirFrance KLM!


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: