НОВИНИ

Держгеокадастр реорганізують

01.09.2016 12:34

Кабінетом Міністрів України прийнято постанову «Про реформування територіальних органів Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру», якою оптимізовано структуру Держгеокадастру. Згідно з нею, територіальні органи Держгеокадастру в районах (містах) будуть реорганізовані в структурні підрозділи головних управлінь Держгеокадастру в областях та ліквідуються як юридичні особи публічного права.

Ця модель реформування дасть можливість забезпечити більш ефективний контроль за кадровою, юридичною та бухгалтерською службою шляхом централізації таких посад на рівні головних управлінь Держгеокадастру в областях. З іншого боку, за рахунок вивільнення штатних одиниць буде збільшено кадровий ресурс для надання адміністративних послуг (зокрема, державних кадастрових реєстраторів, спеціалістів з ринку та оцінки земель, спеціалістів у сфері землеустрою та охорони земель). Це дозволить покращити рівень сервісу для громадян, а також підвищить загальну керованість структурою.

«У результаті реорганізації буде скорочено загальну чисельність штату на 5% та підвищено загальну керованість структурою. Держгеокадастр стане більш мобільним та гнучким у частині надання адміністративних послуг, – повідомив Маским Мартинюк. заступник міністра АПК.

За його словами, “ці рішення можуть видатись очевидними і простими, але шлях до їх впровадження був доволі довгим та небезпроблемним”.

За матеріалами: Прес-служба Держгеокадастру

 


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: