НОВИНИ

«Агротек Family Day» – День поля сімейного формату

05.09.2016 17:36

18 серпня на базі компанії партнера ФГ «Таврія Скіф» в Запорізькій області пройшов «Агротек Famyli Day» – День поля сімейного формату, організований компанією для клієнтів регіону.

В цьому році компанія «Агротек» вирішила вийти за рамки традиційного польового заходу і організувала справжнє сімейне свято для клієнтів і їх близьких. Головною метою було познайомитися ближче з партерами і їх рідними, дати позитивні емоції, відчути себе однією сім’єю з клієнтами «Агротек». А День поля був відмінним приводом, щоб зміцнити відносини, оцінити загальні досягнення за минулий рік і обговорити спільні плани на майбутнє. І, здається, цей формат сподобався – клієнти відгукнулися і приїхали на свято цілими сім’ями – з дружинами і дітьми.

В рамках офіційної частини заходу керівник запорізької філії компанії «Агротек» Олег Лисенко розповів про цьогорічні досягнення, поділився планами на майбутнє. А директор John Deere Україна Пітер Загсі познайомив усіх присутніх з традиціями цього світового імені.

У гостей заходу була можливість побувати на презентації досягнень техніки John Deere, яка була подана нестандартно, з використанням скрін-екрану і польового залу для глядачів для комфорту гостей. Гостям були представлені трактори, причіпна техніка, комбайни різних серій і самохідні обприскувачі. Окремо були представлені технології АМС, використовувані в техніки John Deere та послуги безпілотника.

Грандіозне барабанне шоу та виступ черлідінгової команди піднялио настрій і зарядили позитивом присутніх. Заряд драйву забезпечили і самобутні музиканти з групи «Banderas Blues Band», які виконали ряд композицій в стилі блюз і кантрі.
Бажаючі змогли взяти участь в тест-драйві останніх моделей BMW, щоб особисто переконатися в потенціалі цієї продукції.

Для самих маленьких гостей була передбачена дитяча зона, де їх розважали аніматори.

Захід був організований компанією «Агротек» за участю компаній-партнерів John Deere Україна, АФЦ «Баварія», ФГ «Таврія Скіф».

Прес-служба компанії “Агротех”


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: