НОВИНИ

Аграрії з усієї України зібрались на Житомирщині

27.08.2016 15:29

Серед учасників – аграрії з різних куточків України, голови обласних адміністрацій, представники МінАПК та Верховної Ради.

Для того, аби популяризувати льонарство в Україні, у рамках фестивалю пройшла наукова конференція, на якій обговорювали перспективи цієї галузі.

Попри аграрний нахил Фестивалю, це справжнє свято для всієї родини. Дійство почалося театралізованим виступом театру, продовжилося феєричним шоу кінно-трюкового театру. Для дітей працює майданчик з аніматорами, батут, аквагрим, міні-зоопарк. Всі бажаючи мають змогу відвідати ярмарку з льоновою продукцією, побачити дефіле від української дизайнерки. На сцені виступають молодіжні та фолькльорні колективи. І це ще далеко не весь перелік сюрпризів для гостей, які заплановані організаторами. Адже ввечері відбудеться гала-концерт з хедлайнерами Los Colorados і «ТаРута».

Ідеологом проекту виступила Ірина Костюшко, депутат Житомирської облради. «Наш фестиваль щороку набуває нових рис, стає масштабнішим. Цьогоріч ми доклали максимум зусиль, аби створити цікавий науковий простір для аграріїв та зробити незабутнім свято для наших гостей. Наша ціль – підтримка та розвиток вирощування культури льону, а в подальшому і виробництва товарів з нього в Україні. Ми хочемо збільшити масштаби виробництва льоноволокна, розвинути дану галузь», – говорить Ірина Костюшко.

 


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: