НОВИНИ

10 років успіху: «АгроВет Атлантик» відсвяткував ювілей

23.08.2016 13:19

15 серпня 2016 року колектив групи компаній «АгроВет Атлантик» відсвяткував 10-річний ювілей компанії! Масштабне святкування відбулося у мегасучасному урбаністичному форматі на даху популярного торговельно-розважального комплексу Ocean PlazaCity Beach Club.

Про натхненну та кропітку працю всієї команди розповів її генеральний директор Максим Шевчук. Крок за кроком, від маленького підприємства з продажу кормової продукції до крупного гравця на українському ринку тваринництва, ГК «АгроВет Атлантик» на сьогоднішній день є одним із головних підприємств, що забезпечує вітчизняних тваринників якісною продукцією, бездоганним сервісом в галузі консультування, ветеринарії, обладнання та будівництва тваринницьких комплексів, генетики. Компанія, яка має більше 2000 клієнтів в Україні та за кордоном, на сьогоднішній день займає 15% ринку з виробництва кормових добавок, 4% об’єму ринку ветеринарних препаратів, збудувала близько 60 тваринницьких комплексів та створила 3 масштабні освітницькі програми з навчання фахівців тваринницької галузі з залученням іноземних експертів.  

Як зазначив Максим Шевчук у промові, своєму постійному розвитку компанія завдячує співробітникам, які завжди організовано діяли і діють на високому професійному рівні. Невтомна праця та відповідальне ставлення до роботи сприяло утвердженню чіткого професійного почерку команди «АгроВет Атлантик», головним девізом якої є – допомога клієнту у розвитку його бізнесу і збільшенню прибутків. Роботу найкращих фахівців було відзначено пам’ятними подарунками, фінансовими винагородами, а найактивніші спеціалісти відправляться в неймовірний тур країнами Середземномор’я. 

Компанія-ювіляр також порадувала свою команду цінними подарунками, вікторинами та насиченою розважальною програмою. У легкій та невимушеній атмосфері працівники компанії дегустували смачні страви від шеф-кухара та пригощалися коктейлями під вокальний джазовий акомпанемент. З настанням вечору офіційне святкування плавно переросло в запальну вечірку. Виступ яскравого шоу-балету RIO зігнав усіх присутніх на танцпол, а майстер-клас провів відомий хореограф Амадор Лопес. Всі бажаючі мали змогу взяти участь у фотосесії, щоб отримати на пам’ять розкішні фотографії.

Закінчився вечір розрізанням святкового торту із яскравим феєрверком.

Вітаємо компанію «АгроВет Атлантик» з ювілеєм та бажаємо досягати нових вершин!

 

 


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: