НОВИНИ

Coca-Сola представила новий смак вперше за 17 років

11.02.2019 13:50

Компанія Coca-Cola анонсувала напій з новим смаком апельсина з ваніллю — Orange Vanilla Coke, передає Аgroinside.

Він з’явиться у продажу з 25 лютого і буде проводитися в двох варіантах: з цукром і без. Покупці яких країн зможуть придбати його вже в цей день, невідомо.

«Ми хотіли повернути позитивні спогади про безтурботні літні дні. Ось чому ми схилялися до поєднання апельсиново-ванільного смаку, яке нагадує вершково-апельсинове фруктове морозиво», — сказала директор бренду Coca-Cola Кейт Карпентер.

Карпентер заявила, що продажі вишневих і ванільних напоїв за останні роки зросли, проте всього 12% купували колу з додатковими смаками. «Це показник того, що наші шанувальники хочуть мати вибір, але отримують його за межами торгової марки Coke», — заявила Карпентер. Крім апельсина з ваніллю компанія тестувала три інших смаки: малину, лимон і імбир. Поєднання апельсина і ванілі стало фаворитом у фокус-групах.

Влітку 2018 року Coke Orange No Sugar з’явилася в Австралії, а Coke Orange Vanilla продавалася в Канаді. Споживачам на обох ринках смак сподобався.

Смакова лінійка Coca-Cola змінюється вперше за останні 17 років. У 1985 році компанія випустила колу зі смаком вишні, а в 2002 році — зі смаком ванілі.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: