НОВИНИ

Буковинські поля потерпають  від пожеж

06.03.2019 17:55

Впродовж минулої доби через спалювання сухої трави в Чернівецькій області виникло 11 пожеж. Про це на повідомив Сергій Михайлюк, начальник обласного управління ДСНС.

За інформацією рятувальників, 4 березня у селі Іспас Вижницького району під час спалювання сухого листя та сміття травмувався місцевий мешканець.

«Чоловік запалив сухе листя, в той час йому стало зле і він впав у розведене багаття. Потерпілий отримав опіки 40% тіла та на даний час перебуває в реанімаційному відділенні Вижницької районної лікарні. Пожежу було ліквідовано місцевими мешканцями, пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися», — повідомляють рятувальники.

Цього ж дня суха трава горіла у с. Ожеве Сокирянського району. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Зважаючи на вітряну погоду, вогонь швидко розповсюдився на велику площу, виникла загроза поширення пожежі на житлові будинки.

Читайте також: На Вінниччині на великому деревообробному заводі сталася пожежа

«Прибувши на місце події, рятувальники 8 державної пожежно-рятувальної частини м. Сокиряни ліквідували пожежу в тих межах, в яких вони її застали на момент прибуття, та врятували будівлі від вогню. Площа пожежі склала 6 га», — повідомляє начальник обласного управління ДСНС.

Тим часом у селі Чагор Глибоцького району рятувальники Групи пожежогасіння Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та місцева пожежна команда с. Чагор ліквідували пожежу сухої трави та площі 1 га та врятували від вогню поруч розташований з місцем пожежі житловий будинок.

Впродовж останньої доби рятувальники боролись з вогнем у Чернівцях, Сторожинецькому, Сокирянському, Глибоцькому, Вижницькому, Герцаївському, Кіцманському та Новоселицькому районах області.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: