ВАЖЛИВО

Британці створили напої в мікрокубиках

11.05.2021 19:10
napoi-3

Британська компанія Waterdrop представила невеликі ароматизовані кубики для приготування напоїв — Microdrink. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

Microdrink являють собою крихітні кубики без цукру на основі екстрактів рослин і фруктів та мають натуральний смак.

Крихітні кубики багаті на вітаміни завдяки широкому спектру інгредієнтів, що містяться у їх складі. Це екстракти квітів бузини, кактусових плодів, артишоку, карамболю та чебрецю. Деякі смаки доповнені специфічними складниками – листям індійської моринги, азіатським женьшенем або бразильськими ягодами асаї.

Microdrink прості у застосуванні. «Просто опустіть мікрокубик у воду та насолоджуйтесь. Освіжаючий безпрограшний варіант для вашого здоров’я», — кажуть у компанії.

Своєю розробкою британці прагнуть заохотити людей пити більше води, тим самим скоротивши застосування пластикових пляшок.

У Waterdrop стверджують, що при виготовленні таких кубиків використовується на 98% менше пластику та значно зменшується вуглецевий слід у порівнянні з виробництвом звичайних напоїв у пляшках.

«На кожну упаковку Waterdrop, що продається, з навколишнього середовища забирається одна пластикова пляшка», — пишуть на сайті компанії.

Споживачі вже оцінили нову розробку та назвали смаки «ідеальними» й «дивовижними».

Поряд з мікрокубиками компанія реалізує сталеві та скляні пляшки з метою мінімізації застосування пластику у повсякденному житті.

Нагадаємо, що український школяр винайшов пристрій для вимірювання забруднення повітря.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: