НОВИНИ

Брендування Väderstad прикрасило вантажівки Emanuelssons Transport

23.04.2022 09:17
image-23-04-22-07-35

Väderstad, одна з провідних світових компаній з виробництва техніки для обробітку ґрунту, зернових сівалок та сівалок точного висіву, співпрацює з компанією Emanuelssons Transport, яка на свої вантажівки використала брендування Väderstad. Логістична компанія Emanuelssons перевозить близько 65 відсотків техніки Väderstad у Швеції.

Väderstad та Emanuelssons Transport співпрацюють з 2006 року. Транспортна компанія є важливим перевізником техніки Väderstad.

– У 2021 році ми випустили дві нові вантажівки з брендуванням Väderstad, в знак подяки за плідну співпрацю, – каже Джеррі Емануельссон, керівник фінансового відділу Emanuelssons Transport.

З заводу Väderstad вантажівки Emanuelssons вирушають у рейс кожен день. Відділ прийому товарів Väderstad знає всіх водіїв і водії мають повну інформацію про вантажі, які потрібно відвантажити. Emanuelssons Transport переважно здійснює доставку в межах Швеції, за винятком експрес-перевезень до Норвегії та країн ЄС.

– Робота з невеликою транспортною компанією спрощує співпрацю, завдяки швидкому прийняттю рішень і відмінному сервісу, – каже Джонні Торнквіст, менеджер з логістики компанії Väderstad. У 2015 році Emanuelssons стала першою в Швеції транспортною компанією, яка не використовує горючі корисні копалини й отримала кілька нагород за свою екологічність. Також компанія була номінована на нагороду Pegasus Prize в сфері екології для транспортної галузі.

– Ми зробили тотальну реструктуризацію як в робочих приміщеннях так і всього транспорту. Ми використовуємо електроенергію, HVO, RME та біогаз, – каже Джеррі Емануельссон. Компанія Väderstad відповідально відноситься до навколишнього середовище й завжди прагне зменшити негативний вплив на нього протягом усього життєвого циклу своїх машин. Довгострокова та стратегічна мета Väderstad полягає в тому, щоб мати нульові чисті викиди парникових газів, задля дотримання Швецією Паризьких угод.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: