НОВИНИ

Браконьєр пропонував неправомірну вигоду інспекторам ДЕІ

18.06.2020 18:32
https://agronews.ua/

На Одещині інспектори ДЕІ озвучили браконьєру намір складення протоколів на плавзасоби та на відсутність документів щодо придбання рапани. Після чого особа почала пропонувати інспекторам ДЕІ неправомірну вигоду у розмірі 100$ за для «вирішення питання». Про це повідомляє пресслужба Державної екологічної інспекції України, пише agronews.ua.

На узбережжі озера Сасик Одеської області, державними інспекторами здійснювалась перевірка, де було виявлено 2 плавзасоби, що пришвартувалася до берега. Одночасно з цим – під’їхало авто УАЗ білого кольору, завантажене живими біоресурсами – рапанами, вагою близько 1500 кг.

Під час перевірки документів на плавзасоби, виявлено порушення, а саме промислові журнали в яких не було записів про вихід на вилов. Документів про походження (придбання) рапану, також не виявлено.

Після того, як інспекторами було озвучено намір складення 3 протоколів (на кожний плавзасіб за ч. 3 ст. 85 та ст. 88-1 КУпАП на відсутність документів на придбання рапани) особа почала пропонувати неправомірну вигоду у розмірі 100$ за для «вирішення питання».

Вказану пропозицію неправомірної вигоди інспекторами було відхилено та викликано наряд поліції – написана заява про вчинення кримінального правопорушення.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: