ВАЖЛИВО

Black Friday Sale: впровадження PigCentre зі знижкою – 50%

26.11.2020 19:02
97794e4c4561dde091b6f22222763f39

Центр підвищення ефективності в тваринництві оголосив знижки на впровадження PigCentre – програми обліку та контролю на свинокомплексі, що рахує собівартість в реальному часі. Отримати впровадження зі знижкою -50% ви можете на сайті Black Friday PigCentre. Акція діє з 26 по 29 листопада 2020 року включно.

PigCentre – це перша програма, яка рахує собівартість в реальному часі. Щоденні звіти допоможуть розуміти усі процеси на фермі та приймати правильні рішення. Крім того, програма значно полегшує роботу бухгалтерії та правильно підраховує витрати, бо корми та ветпрепарати списуються не на все поголів’я однаковою мірою, а з урахуванням кожної технологічної групи. Алгоритми та математичні формули програми, що створені у CIAB, роблять PigCentre – штучним інтелектом вашого свинокомплексу.

У PigCentre також можна вести облік кормів та ветпрепаратів, що стало ще більш актуальним у час подорожчання зернових і запобігти їх перевикористанню. Крім того, PigCentre веде облік споживання кормів з урахуванням віку, статі і статусу, ваги, облікової групи. Це допомагає контролювати витрати максимально точно та робити прогнози.

Програма PigCentre побудовано на формулах і алгоритмах, що допомагають передбачити помилки та профілактувати їх. Ця програма – штучний інтелект вашого свинокомплексу.

Отримати знижку на впровадження програми можна на сайті Black Friday PigCentre


Центр підвищення ефективності в тваринництві створений у 2011 році. Компанія працює з свинокомплексами, молочно-товарними фермами та агрохолдингами в Україні та за кордоном. До нас звертаються для зниження собівартості, аудиту технології, планування роботи, супроводу та вдосконалення бізнесу.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: