АГРОВІДЕО

Криваве рейдерство СФГ «Кондратюк»: чому не розслідується вбивство фермера?

02.02.2020 19:25
crop (1)1

Ми вирішили нагадати про справу СФГ «Кондратюк». Можливо це прискорить процес захисту господарства від рейдерства та його наслідків і допоможе родині зберегти сімейний бізнес. Пише Агро Ньюз.

Сергій Максимович Кондратюк очолював СФГ «Кондратюк» в Новопавлівській громаді. В обробітку господарства близько 4 тис. га землі, понад 600 пайовиків. Це був найбільший землекористувач в Новопавлівській ОТГ.

12 червня 2019 року, близько 8 години ранку мертвого фермера з вогнепальним ураженням голови виявила дружина. За повідомленням Синельниківської міської прокуратури, поруч із загиблим знайшли вогнепальну зброю. На момент смерті чоловікові виповнилося 48 років. Невдовзі на фермерське господарство було здійснено рейдерську атаку.

Станом на сьогодні родина вбитого фермера вимушена захищатися від рейдерства їх сімейного бізнесу. Постраждали і загинули інші члени родини.

https://www.facebook.com/ivan.slobodianyk.9/videos/2466576846697996/

Під час офіційного візиту президента України до Дніпра, дочка Сергія Кондратюка передала Володимиру Зеленському папку з документами та матеріалами справи рейдерського захоплення підприємства та вбивства її батька.

Президент тоді пообіцяв взяти дану справу під особистий контроль і слідкувати за розвитком справи з розслідування смерті фермера та рейдерського заволодіння фермерським господарством «Кондратюк».

Але слідство і далі буксує…


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: