НОВИНИ

Бізнес пропонує 13 послуг та 16 реєстрів вже зараз перевести в онлайн, – ЄБА

07.04.2020 07:32
https://agronews.ua/

Ситуація з коронавірусом в країні ще раз яскраво продемонструвала, наскільки важливо електронізовувати комунікацію з державою, аби, в тому числі, у випадку виникнення непередбачуваних обставин робота як бізнесу, так і держави в цілому не зупинялась. Про це повідомила пресслужба Європейської Бізнес Асоціації, пише agronews.ua.

За експрес-опитуванням Європейської Бізнес Асоціації, третина компаній (35%) вже перевела 75-90% працівників на дистанційну роботу, 22% опитаних зазначили, що всі співробітники працюють дистанційно, лише 1% опитаних не перевів працівників на дистанційну роботу, в решті опитаних онлайн працюють 50% або менше працівників.

Серед онлайн послуг бізнес пропонує врахувати 13 ініціатив. Йдеться про використання BankID та MobileID для швидкої реєстрації та користування державними послугами, надання адміністративних послуг по ліцензуванню в електронному форматі та можливість здійснювати платежі за адміністративні послуги держави віддалено – усіма доступними платіжними інструментами та формами. 

Детальніше на сайті Європейська Бізнес Асоціація.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: