ВАЖЛИВО

Більшість українців виступають проти скасування мораторію на продаж землі

07.10.2019 13:36
4b322e9-zemlya

На сьогоднішній день більшість населення України виступають проти скасування мораторію на продаж землі. Про це під час прес-конференції заявив адвокат, експерт із земельних питань Віктор Кобилянський, передає  ГолосUA.

«Потрібно сказати, що якщо ставити питання щодо запровадження ринку сільськогосподарської землі і скасування мораторію, то сьогодні більшість населення виступає проти цього. Чому так? Це міфи, фобія – фактори, які однозначно впливають на ставлення до цього питання. Знаючи ставлення людей до цього питання, багато політиків використовували це і підтримували такі настрої для того, щоб отримувати певні політичні дивіденди », – зазначив В. Кобилянський.

Експерт додав, що, виходячи з аналізу нового законопроекту про ринок землі, у нього склалося відчуття, що «попередні ініціативи просто не читали». На його думку, в новому законопроекті не використовувалися напрацювання попередніх документів, які стосувалися відкриття ринку землі.

«Не те, що не вивчали, а відмовилися взагалі використовувати напрацювання попередніх документів, і вирішили робити все з чистого аркуша», – резюмував В. Кобилянський.

 


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: