НОВИНИ

BEDNAR почав співпрацю з Центральноукраїнським національним технічним університетом

27.09.2024 13:07
BEDNAR почав співпрацю з Центральноукраїнським національним технічним університетом

26 вересня на кафедрі сільськогосподарського машинобудування Центральноукраїнського національного технічного університету за підтримки відомого чеського виробника сільськогосподарської техніки компанії BEDNAR відбулося урочисте відкриття лабораторії «Інноваційної агротехніки та агротехнологій».

Лабораторія створена для здобувачів, які навчаються за спеціальностями «Агрономія» та «Агроінженерія». Компанія BEDNAR є визнаним міжнародним лідером у сфері агротехнологій та надійним партнером для багатьох аграріїв. Партнерство має на меті поєднати науковий потенціал університету з інноваційними технологіями BEDNAR для покращення навчальних програм та розвитку майбутніх спеціалістів аграрного сектору.

Img 5016

У рамках співпраці планується створення спільних освітніх програм, організація навчань, практичних занять та семінарів для студентів. Фахівці BEDNAR ділитимуться своїм досвідом з експлуатації та сервісного обслуговування сучасної сільськогосподарської техніки, надаватимуть консультації щодо впровадження новітніх технологій у виробничі процеси та проведуть майстер-класи на базі університету.

«Ми впевнені, що наше партнерство з аграрним університетом стане важливим кроком на шляху до розвитку аграрного сектору та сприятиме підвищенню кваліфікації молодих фахівців,” – зазначили в компанії BEDNAR. “Підтримка освіти та залучення нових кадрів є стратегічно важливим напрямом для нашої компанії, оскільки від цього залежить майбутнє сільського господарства в цілому.»

461407986 986300186634512 758864307864357542 N

Крім того, університет отримає доступ до технічних ресурсів BEDNAR, включаючи сучасну техніку для обробітку ґрунту, посіву та внесення добрив. Це дозволить студентам проводити практичні заняття на сучасному обладнанні, отримуючи необхідні навички для роботи в реальних умовах.

«Компанія BEDNAR FMT завжди прагне підтримувати розвиток сільськогосподарської освіти та сприяти вдосконаленню підготовки висококваліфікованих спеціалістів, які зможуть впроваджувати передові технології та підвищувати ефективність аграрного виробництва. Ми переконані, що це партнерство дозволить нам досягти ще вищих результатів у спільному розвитку аграрного сектору України.»

У відкритті лабораторії взяли участь власник компанії BEDNAR Ладіслав Беднар, бізнес-директор цієї компанії Ян Беднар, директор Інституту сільського господарства степу Національної академії аграрних наук України, представники місцевої влади, керівники підприємств. Участь у проведенні заходу взяли директор компанії BEDNAR в Україні та Молдові Михайло Кришко та генеральний директор підприємства Агроресурс Станіслав Мартинов.

461354174 986300386634492 8589320928843007170 N

Відкриття лабораторії «Інноваційної агротехніки та агротехнологій» надає своїм студентам можливість використовувати новітнє обладнання та технології для проведення досліджень і набуття практичних навичок, що стане вагомим внеском у їхній професійний розвиток.

В рамках проведення зустрічі було підписано Меморандум про співпрацю між Центральноукраїнським національним технічним університетом, компанією BEDNAR та підприємством Агроресурс. Ця угода передбачає розширення співпраці у напрямку забезпечення якісної підготовки фахівців на обладнанні компанії BEDNAR, розвитку агротехнічних досліджень та впровадження інноваційних рішень у сільське господарство України.



Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: