ВАЖЛИВО

Банк Кредит Дніпро і Агроресурс-А презентували нову систему кредитування для фермерів

27.05.2021 19:17
(COPY) (COPY) (COPY) (COPY) (COPY) (COPY) держпідтримка 2020

Банк Кредит Дніпро запропонував фермерам по всій території України програму доступного фінансування для закупівлі засобів захисту рослин, посівного матеріалу, мінеральних гранульованих добрив, мікродобрив. Як повідомили у пресслужбі фінансової установи, особливі умови кредитування фермерів і агрогосподарств створені в межах партнерської програми «Рестарт» Банку Кредит Дніпро та компанії «Агроресурс-А», пише  agronews.ua.

«У межах програми у разі оформлення беззаставного кредиту клієнт самостійно вибирає умови кредитування: у разі кредиту строком на 3 місяці ставка буде 0%, для позики на 6 місяців — 11,2%, 9 місяців — 12,5%, 12 місяців — 13,2%. У разі придбання товару під заставу процентна ставка на 3 місяці становитиме також 0%, на 6 місяців — 9,3%, вартість фінансування на 9 місяців — 10,6%, на 12 місяців — 11,2%. Якщо виникає необхідність у кредиті на суму понад 4 млн грн., то можна оформити кредит під заставу без обмежень за сумою», — розповіли в Банку Кредит Дніпро про умови нової програми доступного фінансування для представників агробізнесу.

Пільгові умови кредитування Банку Кредит Дніпро поширюються на придбання продукції будь-якого виробника в будь-якій кількості у партнера Банку – компанії «Агроресурс-А».

«Наше завдання — не просто зрозуміти потреби клієнта, але й запропонувати шляхи вирішення його поточних питань, забезпечивши їхнє виконання оптимальним для клієнта чином. Саме тому ми надаємо широкий вибір гнучких умов кредитування, коли клієнт самостійно вибирає програму, що максимально відповідає його операційному циклу», — прокоментувала Тетяна Поплавська, заступник голови правління Банку Кредит Дніпро.

Детальну консультацію про умови фінансування можна одержати у відділах продажів компанії «Агроресурс-А» або в агроменеджерів у відділеннях Банку Кредит Дніпро.

Банк Кредит Дніпро пропонує широкий спектр доступних фінансових і кредитних продуктів для представників аграрного бізнесу. Раніше банк впровадив програму пільгового фінансування на придбання засобів захисту рослин і для підвищення врожайності.

Банк Кредит Дніпро — один із найбільш активних кредиторів українського аграрного сектору, а в 2020 році увійшов до десятки банків за обсягом фінансової підтримки, отриманої клієнтами в межах програми Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Банк виступив агентом і допоміг кожному третьому своєму клієнту-аграрію одержати компенсації процентних ставок від Мінекономіки.

Компанія «Агроресурс-А» — один із основних операторів на ринку України. Уже 20 років вона забезпечує українських аграріїв усім необхідним для одержання високих урожаїв: пропонує кращу сільськогосподарську техніку, запасні частини, оригінальний посівний матеріал, ЗЗР і добрива, надає високопрофесійний агрономічний і сервісний супровід. «Агроресурс-А» — це команда фахівців, які допомагають зробити бізнес клієнтів більш ефективним і прибутковим. 

Банк Кредит Дніпро — український комерційний банк, який належить відомому українському бізнесменові з TOP-10 Forbes Ukraine Олександру Ярославському, власникові групи DCH (www.dch.com.ua), що поєднує активи у сфері фінансів, промисловості, транспорту, будівництва, девелопменту, ритейлу та ін. Банк входить до ТОП-20 фінансових установ України за розміром валових активів і відповідно до класифікації Національного банку України належить до групи банків із приватним капіталом.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: