НОВИНИ

«Азовсталь» повністю зупинив роботу

20.03.2022 15:35
630_360_1565265606-423

Металургійний комбінат «Азовсталь» повністю зупинявся лише у 1941 році. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, пише agronews.ua.

«Ми повернемося в місто, відбудуємо підприємство і відродимо його, воно буде так само працювати і нести славу Україні, як це робило завжди. Тому що Маріуполь – це Україна. «Азовсталь» – це Україна», – написав Цкітішвілі.

Він зазначив, що починаючи з 24 лютого було максимально знижено до абсолютно безпечного рівня екологічне навантаження на місто Маріуполь. «Життю жителів коксові батареї вже не становлять жодної небезпеки. Ми також правильно зупинили доменні печі», – додав він.

Гендиректор нагадав, що комбінат «Азовсталь» повністю зупинявся лише раз – у 1941 році, а у вересні 1943 року, коли Маріуполь звільнили, почалася відбудова комбінату.

Як повідомляв Укрінформ, у Маріуполі металургійний комбінат «Азовсталь» російські загарбники бомбардують, як і все місто, але підприємство залишається українським.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Читайте також: Один з регіонів відновив продаж алкоголю.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: