НОВИНИ

Австрійська компанія придбала українського виробника фільтрів для води

07.01.2019 08:02

Антимонопольний комітет дав дозвіл австрійській компанії BWT Aktiengesellschaft на придбання контрольного пакета українського виробника фільтрів для води Ecosoft Group. Про це йдеться в офіційному прес-релізі компанії, пише Економічна правда.

Ecosoft – виробник і дистриб’ютор обладнання для очищення води для домашнього та промислового застосування з виробничими майданчиками в Україні та Німеччині і широкою міжнародною представленістю.

BWT Aktiengesellschaft – холдингова компанія BWT – Best Water Technology – лідируючої європейської групи в галузі водних технологій з оборотом близько 670 млн євро в 2017 році.

Ecosoft була заснована в 1991 році в Києві. Починаючи з 2012 року компанія активно підтримується ЄБРР через програми з консалтингу та фінансування.

“Об’єднання з BWT підтримує стійку стратегію розвитку Ecosoft і створює нові можливості з представлення продуктів і технологій компанії на міжнародних ринках, а для співробітників компанії – можливість влитися в провідний інженерний і творчий колектив галузі”, – йдеться в повідомленні.

“Акціонери планують подальші інвестиції в Україну, зокрема розвиток виробничих потужностей, підтримку високих стандартів якості продукції, інвестиції в науково-технічні розробки. Управління компанією Ecosoft залишається в руках української команди”, – заявили в компанії.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: