НОВИНИ

АТОвці Дніпропетровщини можуть оформити право на землю за спрощеною схемою

22.01.2020 13:31
priroda-pole-eko

За два місяці на Дніпропетровщині майже 200 АТОвців змогли оформити земельні ділянки, повідомила прес-служба Дніпропетровської ОДА.

АТОвці Дніпропетровщини можуть оформити право на землю за спрощеною схемою. Раніше, аби обрати вільну ділянку, їм потрібно було звертатися до Держгеокадастру. Та з листопада 2019-го це можна зробити і в Дніпропетровській ОДА. За два місяці допомогли оформити земельні ділянки майже 200 бійцям, повідомила начальниця управління з питань учасників АТО облдержадміністрації Наталія Шуліка.

«Тепер переглянути кадастрові карти та обрати вільну земельну ділянку можна у нас в управлінні. Інформація постійно оновлюється. Допомагаємо учасникам АТО/ООС сформувати і пакет документів, необхідний для отримання омріяної ділянки. Перевіряємо всі папери, аби не було помилок, та передаємо їх до Держгеокадастру», – розповіла начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської ОДА Наталія Шуліка.

За останні два місяці з питанням оформлення землі в ОДА звернулося близько 650 АТОвців. Із них майже 200 вже отримали накази на розробку проєктної документації.

До управління з питань учасників АТО облдержадміністрації бійці та їхні рідні звертаються і за юридичними консультаціями, і щодо участі у різних спортивних змаганнях, культпоходах до театру та цирку. Загалом за 2019 рік було 6 тис таких відвідувачів.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: