НОВИНИ

«Астарта» починає виробництво інвертованого цукрового сиропу

24.06.2021 16:33
800x600_16166_miele


«Астарта» розширює асортимент продуктів і запускає пілотний проєкт з виробництва інвертованого цукрового сиропу. Реліз першої партії цієї продукції запланований на серпень 2021 року. Про це повідомляє пресслужба компанії, пише agronews.ua.

Наразі відбувається процес технологічного переоснащення підприємства. Спеціальна технологічна лінія буде змонтована на Новооржицькому цукровому заводі «Астарта» у Полтавській області у першій половині липня. Обсяг інвестицій становить 0.5 млн грн.  

-У рамках пілотного проєкту основними споживачами інвертованого сиропу стануть українські бджолярі. Цей продукт може використовуватися для підгодівлі бджіл, адже дозволяє зберегти потомство бджолиних сімей і збільшити їх продуктивність, оскільки засвоюється сироп на рівні меду. Таким чином, наш продукт дозволить бджолярам підвищити ефективність їхніх пасік, впровадити сучасні технології у цей процес та зберегти лідерські позиції у виробництві меду у світі, – відзначив Іван Чепак, куратор проєкту.

Інвертований цукровий сироп користується попитом і у кондитерській промисловості. Тому, у разі успішної реалізації пілотного проєкту «Астарта» планує збільшити обсяги виробництва інвертованого сиропу і розширити ринки збуту цієї продукції.  

Формуючи додану вартість своїх продуктів «Астарта» збільшує обсяг продукції з більш високим ступенем переробки, створює ефективне виробництво із замкненим технологічним циклом та виконує техніко-технологічне переоснащення своїх підприємств.

Нагадаємо, що науковці створили дієтичний цукор із рослинних решток.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: