НОВИНИ

Астарта отримала “зелене світло” від АМКУ на купівлю елеватора

15.03.2019 15:56

Антимонопольний комітет України дав дозвіл на придбання агропромхолдингу “Астарта” через ТОВ “Зерно-Агротрейд” елеватора ТОВ “Українські Ресурси”. Про це йдеться в повідомленні відомства, пише Аgroportal.

“Надано дозвіл ТОВ “Зерно-Агротрейд” на придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу (елеватори) у ТОВ “Українські Ресурси” (м.Київ)”, – йдеться в повідомленні.

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, кінцевим бенефіціаром “Українських Ресурсів” є Єгор Железов. В засновників вказана компанія “Міррор Імідж Холдінгз Лімітед” (Британські Віргінські острови). Компанія займається фінансовим лізингом і неспеціалізованій оптовою торгівлею.

“Астарта” – агрохолдинг, який здійснює діяльність в Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях.

До складу холдингу входять вісім цукрових заводів, агрогосподарства із земельним банком близько 250 тис. Га і молочні ферми. У 2014 році холдинг ввів в експлуатацію завод з переробки сої в Полтавській області (ТОВ “Глобинський переробний завод”).


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: