НОВИНИ

«Астарта» експортувала першу партію органічної продукції

07.07.2021 17:04
shutterstock_1036335172

Агрофірма «Лист Ручки», яка входить до складу агропромхолдингу АСТАРТА-КИЇВ і спеціалізується на вирощуванні органічної продукції, експортувала першу партію органічної продукції. Про це повідомляє пресслужба компанії, пише agronews.ua.

Угода на поставку органічної сої була укладена з німецькою переробною компанією  «Агріпротеїн ГмбХ» (Agriprotein GmbH). Відповідно до умов контракту якість поставленої продукції була підтверджена у два етапи. До підписання контракту перші зразки сої були відібрані і перевірені європейською лабораторією Galab (Німеччина), яка підтвердила органічне походження продукції та її високу якість. Другий етап перевірки відбувся вже після отримання замовником продукції, у ході якої органічний статус сої знову був підтверджений.

Нагадаємо, що минулого року АСТРАТА завершила трирічний процес з отримання першого врожаю органічних зернових та олійних культур, що відповідає прагненням європейських країн щодо розширення органічного землеробства.

У сезоні 2021 загальна площа земельного банку Компанії під органічною продукцією складає 1800 га. В органічній сівозміні маємо такі культури: соя, просо, гірчиця, соняшник, кукурудза та озима пшениця.

У планах Компанії сертифікація такої продукції за стандартами Bio Suisse (Швейцарія) та USDA NOP (США).

Нагадаємо, що Україна очолила рейтинг світових експортерів.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: