НОВИНИ

Асоціація суб’єктів аквакультури долучилась до Агро-Продовольчої Ради

17.08.2021 10:06
fbe9fca0-3f55-412a-8c68-99f5d0a06c55

Асоціація суб‘єктів аквакультури вступила до Агро-Продовольчої Ради. Це нове об‘єднання малих представників рибопереробної галузі, створене доя того, щоб виявляти та вирішувати коло питань для цих виробників. Про це повідомляє пресслужба спілки, пише agronews.ua


Цей вступ означає, що разом з АПР впроваджуватимуть законодавчі ініціативи, проводитимуть науково-технічні консультації та займатимуться інформаційною підтримкою для цього сегменту діяльності.

«Для рибопереробної галузі така співпраця вкрай важлива» , – зазначає голова Асоціації суб’єктів аквакультури Максим Ніколаєнко.

Якщо порівнювати аквакультуру з класичним фермерством, то серед тих господарств, що працюють на землі, є багато об’єднань і спілок, які захищають інтереси таких виробників.

Окрім того, в класичного фермера є хоч якась підтримка від держави, а от в галузі аквакультури підтримки фактично немає.

«Асоціація суб’єктів аквакультури – ще молода організація, яка тільки починає свій шлях, тоді як Агро-Продовольча Рада вже є потужним гравцем серед організацій, які відстоюють інтереси суб’єктів господарювання. Тому починати справу краще із досвідченим партнером. Ми очікуємо перейняти досвід АПР для того вузького сегмента діяльності, яким займається АСА», – наголосив Ніколаєнко.

Асоціація суб’єктів аквакультури – стала 23 учасником Агро-Продовольчої Ради, об’єднання організацій та провідних фахівців аграрного сектору України, що захищає інтереси агропродовольчої галузі на регіональному, національному та міжнародному рівнях.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: