НОВИНИ

Арештоване майно Миколаївського суднобудівного заводу «Океан» ріжуть на металобрухт

02.06.2020 14:32
https://agronews.ua/

Народний депутат (позафракційна) Анна Скороход підготувала депутатський запит і звертається до правоохоронних органів з приводу того, що арештоване майно Миколаївського суднобудівного заводу “Океан” ріжуть на металобрухт. Про це вона повідомила у своєму Telegram каналі, пише agronews.ua.

Депутат опублікувала звернення, яке до неї надійшло.

У ньому йдеться про те, що на заводі “Океан” почалося повальне звільнення людей, завод продовжують різати щосили, якщо раніше весь процес різання і навантаження був вночі, то зараз все роблять вдень… Вирізали потужний ковальський цех, ріжуть навіть трубопроводи і дах. Затвор дока стоїть в 6-му цеху.

Вона додала, тепер про Буг, його виводили за 12-мильну зону, це такий процес для оформлення “прапора” і одноразового переходу. Ймовірно продали.

“Якщо так справа піде, то через тиждень на заводі робити буде нічого і його ціна буде такою, що ще й доплачувати доведеться, щоб його хтось забрав !!!!!! Це реальний факт !!! Ковальський цех 15 млн дол коштує, вирізали нахер за 2 дні. Ще тиждень і там нетреба взагалі нічим займатися, хіба кабелі з землі викорчовувати !!! Та ще плити паркану залишаться з рейками !!!!! І то сумніваюся”, – підкреслила Скороход.

Вона наголосила, що там були спецкрани, робототехніка з ексклюзивним складальним устаткуванням японським та корейським нове за ​​120 млн дол. Тепер просто стіни.

“Ви собі не уявляєте, що відбувається !!! Збираються різати 3000-тонні стапельні крани. Це ті які, зіштовхнулися. Це обладнання дає цьому заводу ексклюзив і його інвестиційну силу і вартість !! 11 цех кружного суднобудування – вирізали пастелі, це 12000 тон металу спецконструкцій зі зварювальних робіт!!! Будь ласка, допоможіть, втрутьтеся в ситуацію, донесіть до влади, що твориться !!!” – йдеться в зверненні.

Також Скороход нагадала, що 13.01.2020 суд заарештував майно Миколаївського суднобудівного заводу “Океан”.

“Так хто ж так безбожно ріже його на металобрухт,  порушуючи закон? Підготувала депутатський запит з цього питання, звертаюся до правоохоронних органів!”, – прокоментувала Скороход.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: