НОВИНИ

Американські свинарі націлилися на український ринок

12.02.2019 17:23

Експортна м’ясна федерація провела ряд майстер-класів для демонстрації високої якості американської свинини. Кампанія була організована в якості заходів підтримки та просування американської свинини на українському ринку, повідомляє УкрАгроКонсалт.

Майстер-класи з розділки та приготування свинини були проведені для кухарів і менеджерів підприємств громадського харчування представниками Американської експортної м’ясної федерації (USMEF) в Києві, Україна.

«Завдання полягало в тому, щоб запросити кухарів і рестораторів і продемонструвати їм високу якість американської продукції. Зараз в Україні спостерігається тенденція до популяризації американської та азіатської кухні, і в рамках нашого заходу ми показали, як американська свинина ідеально підходить для приготування найрізноманітніших страв», — пояснила Галина Кочубеєва, представник USMEF в регіоні.

Відповідно до прогнозів Мінсільгоспу США на цей рік, виробництво свинини в США збільшиться на 4% до 2,8 млн тонн, що, як передбачається, стане новим рекордом. У той же час, торговельні війни з Китаєм і Мексикою створили проблеми для постачальників американської свинини в другій половині 2018 року і можуть обмежити експорт в поточному році. «Ми як і раніше сподіваємося, що ці суперечки можуть бути вирішені найближчим часом, отже, американська свинина може повернутися на традиційні ринки збуту, однак, пошук нових експортних ринків зараз розглядається як пріоритетне завдання», — пояснив президент і головний виконавчий директор USMEF Ден Хелстром.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: