АГРОВІДЕО

АМАКО розширює асортимент бренду запчастин High Line

30.08.2021 15:02
IMG_5736

Компанія «АМАКО Україна» виводить бренд запчастин High Line, який працює на ринку з 2015 року, на новий рівень та значно розширює асортимент лінійки, пише agronews.ua.

«Метою діяльності компанії АМАКО є оптимізація витрат наших клієнтів на технічну складову процесу виробництва сільськогосподарської продукції, тобто на придбання та обслуговування техніки» – розповідає керівник відділу закупівлі запчастин компанії Віталій Мороз.

На будь-якому етапі життя сільгосп техніки компанія готова запропонувати клієнтам оптимальний асортимент запчастин. Тобто під час гарантійного періоду це однозначно оригінальні запчастини, але після гарантії можна формувати мікс оригінальних, ОЕМ запчастин та аналогів в залежності від типу запчастини та техніки. АМАКО робить своїм клієнтам відповідні рекомендації в кожному випадку щодо використання оптимального асортименту запчастин.

«Наші спеціалісти моніторять виробників як оригінальних запчастин, так і аналогів по всьому світі і ми обираємо оптимальні варіанти з точки зору ціна/якість та надійність. З тією ж метою мінімізації витрат на обслуговування техніки ми зібрали найкращі варіанти запчастин під одним крилом ТМ HighLine, шоб задовольняти потреби аграріїв максимально ефективно» – зауважив Віталій Мороз.

HighLineTM – торгова марка сільськогосподарських запасних частин, яка була створена в 2015 році. Протягом усього періоду діяльності HighLine зарекомендував себе як надійний постачальник якісних запасних частин: лапи, диски, пружини, ланцюги, шнеки, ротори, кардани, зірочки, ножи, пальці, тощо.

HighLine пропонує якісні запчастини за доступними цінами. Асортимент запчастин HighLine включає тисячі деталей запасних частин до такої імпортної сільськогосподарської техніки, як комбайни, жниварки, грунтообровна та посівна техніка різних виробників та брендів.

Виробництво запчастин зосереджене в таких державах як США, Німеччина, Аргентина, Угорщина, Італія, Туреччина, Китай, тощо.

Читайте також: вигода більше 50% при використанні запчастин HighLine.



Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: