НОВИНИ

АМАКО нарощує обсяги продажів автомобілів IVECO з пробігом спільно з ОК TRUCKS

13.03.2019 13:12

Програма реалізації вантажівок IVECO з пробігом набирає обертів в Україні. Компанія АМАКО на початку березня поставила партію сідельних тягачів для аграріїв.

Торгова марка OK TRUCKS була створена в Європі в 2015 році для реалізації автомобілів IVECO з пробігом. В Україні вона представлена ​​з 2017 року і успішно розвивається. Тільки в 2017-2018 роках було поставлено 49 магістральних сідельних тягачів IVECO Stralis для «Укрпошти». Машини, оснащені гідравлічною системою, будуть працювати з самоскидними напівпричепами-зерновозами марки Bodex. Всі тягачі – 2013 року випуску.

OK TRUCKS спільно з АМАКО Україна пропонує широку лінійку моделей Stralis, EuroCargo, Trakker, Daily. Автомобілі проходять ряд інспекцій і перевірок, виходячи зі специфічних характеристик таких як вік, пробіг і стан. Машини розділені на три категорії – Premium, Comfort, Basic, щоб максимально відповідати потребам клієнтів відповідно до їх бізнес-заявкою з найкращим співвідношенням ціни і якості.

Найбільш затребуваним продуктом, пропонованим OK TRUCKS і АМАКО Україна, є вживанні тягачі IVECO Stralis. Дана модель є лідером в своєму сегменті за сукупною вартістю володіння і рентабельності транспортного бізнесу. Періодичність ТО, рекомендована заводом-виробником становить 75 тис. км пробігу для України і 150 тис. км для Європи. На тягачах використовуються двигуни Cursor від світового лідера по випуску двигунів, корпорації FTP, коробки передач – від німецького преміум-виробника ZF. Все це сприяє зменшенню витрат палива і зниження сукупних витрат на сервіс. Для моделей до 2012 року випуску використовуються комфортабельні кабіни Active Time і Active Space, а з 2013 модельного року – поліпшені кабіни Hi – Road і Hi – Way.

Автомобілі продаються офіційно, за безготівковим розрахунком, включаючи ПДВ. Машини в постійній наявності на складі АМАКО, також можна замовити будь-яку іншу вантажівку, яка знаходиться на європейських майданчиках OK TRUCKS. Машини надходять переважно з Польщі, Австрії, Німеччини та Франції. В основному це вантажівки, які перебували в оперативному лізингу від 3 до 5 років і були викуплені IVECO за залишковою вартістю. Зараз в Україні на складі є 40 машин, в Польщі – близько 2 тис., а на майданчиках по всій Європі – близько 17 тис. шт. На всі автомобілі надається гарантія на силову лінію – мотор, коробку і мости. Покупець може скористатися програмою Mobility Care – страховкою від поломок в дорозі. Ця програма надається на строк до трьох років, в залежності від моделі автомобіля і року випуску. Водій в разі поломки автомобіля безпосередньо в дорозі може звернутися на телефон гарячої лінії, який працює 24 години на добу і 7 днів на тиждень. І, якщо автомобіль здатний пересуватися самостійно, то його перенаправляють на найближчий сервісний центр IVECO. Можлива також послуга евакуатора з доставки машини на СТО. IVECO повністю компенсує витрати на ремонт у розмірі до 5000 євро.

OK TRUCKS і IVECO Capital пропонують різноманітні фінансові рішення, які полегшують придбання транспортного засобу з пробігом. Це лізинг і фінансування з можливістю об’єднати їх з додатковими послугами, такими як страхування КАСКО, страхування від знищення вогнем і крадіжок. В даний час IVECO Capital в рамках партнерської програми з ОТП-лізинг пропонує наступні умови фінансування на вживану техніку: авансовий платіж від 30%, ставка від 13,7% в гривні і від 2,2% в євро, на термін до 5 років .

ДУМКА
Віталій Дворський, менеджер по реалізації автомобілів з пробігом торгової марки IVECO – OK TRUCKS

“Всі автомобілі IVECO, що реалізуються через дилерську мережу OK TRUCKS, проходять передпродажну підготовку – спочатку на сервісі в Польщі, а потім і в Україні. Основні вузли і агрегати перевіряються на працездатність. Клієнт повинен бути впевнений, що отримає надійні та економічні автомобілі”

 


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: