НОВИНИ

Агросектору України допоможуть британські IT-технології

10.02.2019 17:05

Починаючи з 2019 року на український ринок виходить компанія Hummingbird Technologies — британський стартап, що співпрацює з понад 100 агрокомпаніями в 6 країнах світу. Про це йдеться у повідомленні компанії, пише Аgroportal.

В роботі Hummingbird використовує технології дистанційного зондування: знімки з дронів, малої авіації та супутникові знімки. В поєднанні з даними про погоду та ґрунт, знімки обробляються з використанням алгоритмів машинного навчання та штучного інтелекту для прогнозування врожайності, управління рівнями забезпечення азотом та для діагностики захворювань посівів.

В Україні Hummingbird розраховує забезпечити економію гербіцидів на рівні 20%. Такого показника вдасться досягти при вирощуванні кукурудзи та соняшнику в разі виконання усіх цільових рекомендацій, що готує платформа.

Унікальність рішень Hummingbird полягає в тому, що вони застосовуються для конкретних культур, з урахуванням всіх особливостей їх розвитку. Це дозволяє визначити ключові проблеми, з якими зіштовхується аграрій, і пропонувати ефективні рішення. Завдяки алгоритмам машинного навчання аналіз виконується автоматично, що дозволяє обробляти великі ділянки полів в короткий строк.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: