НОВИНИ

Агрохолдинг родини Герег отримав схвалення АМКУ на купівлю активів “Оболоні” в Хмельницькій області

24.03.2019 09:23

Антимонопольний комітет України дозволив ТОВ “Агрохолдинг 2012”, що належить співвласникам мережі гіпермаркетів “Епіцентр-К” і “Нова лінія” Галині і Олександру Герегам, купити у великого виробника пива і безалкогольних напоїв ПрАТ “Оболонь” активи в Хмельницькій області. Про це йдеться в повідомленні АМКУ, пише БізнесЦензор.

“Надано дозвіл ТОВ “Агрохолдинг 2012″ (Городок, Хмельницька область,) на придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу – заготівельно-перевалочну базу, що належить приватному акціонерному товариству” Оболонь “(Київ) і знаходиться за адресою: Хмельницька область, Чемеровецький район, селище Закупне, вулиця Станційна, 10”, – сказано в повідомленні.

Також надано дозвіл на покупку цілісного майнового комплексу – “Закупненський комбікормовий завод”, який належить приватному акціонерному товариству “Оболонь” і знаходиться за адресою: Хмельницька область, Чемеровецький район, селище Закупне, вулиця Призаводская, 30.

Також “Агрохолдинг 2012” отримала дозвіл на придбання частки в статутному капіталі ТОВ “Агрофірма імені В. Д. Слободяна” (село Іванківці, Городоцький район, Хмельницька область), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.

ТОВ “Агрохолдинг 2012” створено у вересні 2015 року. Його бенефіціарами через венчурний фонд “Оферент” виступають Галина і Олександр Гереги.

Корпорація “Оболонь” виробляє пиво, безалкогольні та слабоалкогольні напої, мінеральну воду, снеки, є найбільшим в країні експортером пива.

До її складу входять головний завод у Києві та дев’ять підприємств у регіонах країни.

Основні бренди – “Оболонь”, Carling, Zlata Praha, Hike premium, Zibert, Keten, Hardmix, BeerMix, “Десант”, “Жигулівське”, “Живчик”, “Оболонська”, “Прозора”. Корпорація також випускає слабоалкогольні напої Rio, “Джин-тонік”, “Горілка лайм”, “Віскі Вишня”, “Ром-кола”, “Бренді-кола”, Ciber.

ПрАТ “Оболонь” в 2018 році отримав 176,9 млн грн чистого збитку проти 288,8 млн грн чистого прибутку роком раніше. Її активи за минулий рік скоротилися на 9% – до 5,2 млрд грн.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: