НОВИНИ

«Агробізнес» допомагає медзакладам Хмельниччини та Тернопільщини

21.04.2020 16:32
https://agronews.ua/

Один із провідних вітчизняних виробників хліба та хлібобулочних виробів ТОВ “Агробізнес” з метою протидії розповсюдження вірусу COVID-19 впродовж останнього місяця на регулярній основі надає фінансову та матеріальну допомогу лікарням та центрам первинної допомоги Хмельницької та Тернопільської областей. Пише agronews.ua з посиланням FOOTBOOM.com.

ТОВ “Агробізнес” оперативно реагує на потреби медичних закладів регіону. Двохрівневі установки для вентиляції легень RESmart GII BPAP System були передані в Тернопільську обласну клінічну психоневрологічну лікарню та Волочиську центральну районну лікарню, також у ці заклади закуплені пірометри, дезінфікуючі засоби, антисептики, ізолювальні костюми, медичні халати тощо. Власними силами проводить комплексний ремонт інфекційного відділення Волочиської центральної районної лікарні.

Лікарі та пацієнти “Центру первинної медико-санітарної допомоги” Волочиської міської ради отримали потрібні нині захисні комбінезони, респіратори, пірометри, бактерицидні лампи та бактерицидні опромінювачі, хірургічні халати, засоби дезінфекції та багато іншого. Для доставки лікарів та персоналу з дому до роботи виділене пальне.

Для Підволочиської центральної районної лікарні придбано та передано сантехніку, холодильник та водонагрівач. Волочиському РВ Національної поліції України надане пальне та пірометри.

Відповідаючи найвищим стандартам при виробництві продукції, ТОВ “Агробізнес” дотримується всіх санітарно-гігієнічних та санітарно-протиепідемічних правил. Для цього для працівників ще в березні було придбано 55000 захисник масок та 52000 латексних рукавиць, 3080 захисник окулярів, необхідні антисептичні та дезінфікуючі засоби. Кожен співробітник забезпечуватиметься всіма необхідними засобами захисту до завершення карантинного періоду.

“У цей важкий для всього світу та України час бізнес має стати надійною опорою для держави, має підтримати медичні заклади та відважних лікарів, – розповідає співзасновник ТОВ “Агробізнес” Олег Собуцький.

“Лише спільними зусиллями ми можемо запобігати розповсюдженню COVID-19 та чимскоріше повернутися до нормального життя. ТОВ “Агробізнес” є соціально орієнтованою компанією, з першого дня військових дій на сході ми допомагаємо нашій армії, виступаємо генеральним партнером Національної збірної України з футболу серед ветеранів, яка щороку проводить близько 50 дружніх матчів в різних регіонах України та світу, виступаючи за мир та єдність в країні, підтримуємо дитячо-юнацький та професіональний футбол, зокрема однойменну команду ФК “Агробізнес”,- каже Олег Собуцький.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: